Kirsten Knetsch tandarts

Wij stellen ons graag even voor

Kirsten Knetsch tandarts

Kirsten
Tandarts

Zet haar tanden graag in: (lastig) kroon- en brugwerk, esthetiek en mondverzorging bij kinderen. Ook in het zoeken naar een passende oplossing voor elke patiënt.
En in: een afwisselende invulling van haar vrije tijd. Inspiratie krijgt ze gecombineerd in de drukte van Amsterdam en buiten tijdens het hardlopen en wandelen.

Kirsten Knetsch tandarts

Annemiek
Mondhygiëne

Zet haar tanden graag in: parodontologie en de financiële administratie.
En in: een gezellige avond met vrienden. De volgende morgen schittert zij vaak weer vroeg op de tennisbaan of wandelt zij in de duinen met haar hondje Moos.

Kirsten Knetsch tandarts

Sabrina
Preventieassistente

Zet haar tanden graag in: implantologie en chirurgie.
En in: de dressuursport. Hoog in het zadel houdt ze haar paard onder controle.

Kirsten Knetsch

Kathelijne
Preventieassistente

 

Kirsten Knetsch tandarts

Ronette
Tandartsassistente

Zet haar tanden graag in: de afwisseling van veel verschillende patiënten en behandelingen.

En in: koken. Als kok voorziet ze iedereen het liefst van een knap voorgerecht of dessert. Ook zoekt ze zelf graag de gezelligheid op in de horeca.

Bonhof Tandtechniek
Voor het maken van onder meer kronen en protheses werken wij samen met tandtechnisch laboratorium Bonhof Tandtechniek in Santpoort-Noord. Tim Bonhof is al jarenlang een betrokken partner van de praktijk. Dankzij de korte lijnen met deze tandtechnische specialisten kunnen we u snel helpen. https://bonhoftandtechniek.nl/

Verwijzen
In onze praktijk voeren we bijna alle behandelingen zelf uit. Omdat we het allerbeste willen voor onze patiënten, verwijzen we soms door naar een specialist. Die hoeft u niet zelf te zoeken, wij weten waar u terecht kunt.

Financiële afhandeling
Onze financiële administratie is uitbesteed aan Infomedics. Zo kunnen wij ons volledig op de zorg voor uw gebit richten. Infomedics verstuurt namens ons de facturen. Heeft u vragen over de afhandeling van de factuur of wilt u een kopie opvragen, neem dan contact op met Infomedics. Op hun website vindt u het antwoord op veelgestelde vragen en contactgegevens.

Heeft u inhoudelijke vragen over de behandelingen die op de factuur staan? Neem dan contact op met de praktijk.

Meld je hier aan voor onze praktijk

Wij nemen vervolgens contact met u op
om een eerste afspraak te plannen.